Need your help

casper2

Beautiful Prince Caspian

I dont have much to say today but I just wanted to photo bomb you with these amazing photos. Most of them (in all posts) are taken by Heidi Lammi. She also takes pictures at the shows here in finland so if you for some reason haven´t heard about here go and check out here homepage with all photos down bellow. Have a good weekend and enjoy the snow while it lasts!

By the way, if you have any good or not that good ideas of what I should write about in my posts. Please comment here bellow and break the silence. I would appreciate it so much! I need your help.

//Jessi

elsa pavo

We feed the foals Pavos Podo Grow and they love it. Suvi and Elsa is having their daily chat as they get their food in the morning. The other one is not to social 😉

valle ja et

Friends <3

Minulla ei ole paljon kerrottavaa tänään mutta ajattelin pommittaa teitä kuvilla. Melkein kaikki kuvat joita täällä blogissa yleensä on ovat Heidi Lammin ottamia ja jos et ole vileä hänestä kuullut niin käy vilkasemassa hänen kotisivuja. Hän on usein kilpailuissa valokuvaajana. Hyvää viikonloppua ja nauttikaa lumesta niin kauan kuin sitä vielä on.

Jos teillä on hyviä tai ei niin hyviä ideoita mistä voisin kirjoittaa niin olisin todella kiitollinen jos kommentoisitte. Tarvitsen apuanne.

//Jessi

casper1

Jenna and Prince Caspian

elsa ja anna

Anna (Koco) and Elsa

jp6

They love their sticks